Bij ons binnen bij jullie thuis

De woonwinkel 
Wanneer je de winkel inloopt ervaar je een huiselijke sfeer met stijlen die uiteenlopen van industrieel, landelijk, hotel chique en een vleugje Scandinavisch. Voor iedere stijl is er ruime keuze aan meubels, decoratie, tapijten, gordijnen en nog veel meer. De deur staat áltijd voor je open, ook voor een rondje inspiratie opdoen.  
Service  
Ons team helpt je op weg met persoonlijk advies in de winkel óf met complete interieurplannen inclusief 3D visuals. Alles kan door ons eigen afleverteam worden bezorgd en geïnstalleerd. Waar je ook behoefte aan hebt, samen gaan we voor jouw droominterieur. De koffie staat klaar! 

Interieuradvies

Bij Ons Binnen kun je terecht voor een sfeeradvies, vloerplan of een volledig 3D interieuradvies. Zo komen we samen tot jouw droom interieur.

Hoe het werkt:

  1. Vrijblijvend gesprek – Tijdens dit gesprek kijken we welk advies bij je past met een lekkere kop koffie of thee. 
  2. Invullen advies checklist – Deze vragenlijst vul je in zodat wij aan de hand hiervan een plan kunnen maken. 
  3. Stijl bepalen met onze interieur ontwerpster – Vera maakt een moodboard voor het bepalen van de sfeer/stijl en bespreekt deze met je, desgewenst ook bij je thuis.
  4. 3D realisatie – Het droom interieur wordt visueel in een 3D tekening. Deze bespreken we achteraf uitgebreid om er zeker van te zijn hij aan alle wensen voldoet.
  5. Als eventuele aanvulling - Het bestellen van de gewenste meubels uit het plan
Download onze flyer

Kom in contact