Vastgoedstyling & complete interieurprojecten

Veel huizenverkopers en verhuurders kiezen voor vastgoedstyling. Dit omdat het gevoel en beleving bij een huis vaak de doorslag geeft. Een ingerichte woning:

  • Visualiseert de potentie van een woning 
  • Maakt een huis Funda-klaar en trekt meer geïnteresseerden 
  • Verhoogd de huur- of verkoopprijs soms met tot wel 10%

Een lege woning oogt klein en brengt onzuiverheden aan het licht. Daarom richten we huizen in met sfeervolle, moderne meubels en accessoires.
Daarbij ontzorgen we volledig door het transport en de montage op ons te nemen.

Complete interieurprojecten!

Bij complete interieurprojecten is één ding belangrijk: zorgen dat jij als opdrachtgever nergens omkijken naar hebt, maar alleen hoeft uit te kijken naar een prachtige inrichting van de werk om prive omgeving. We kijken samen wat mogelijk is in jouw pand of woning en daarna gaan wij het ontwerpen en bouwen of het nu gaat om een nieuwe appartementen, woonhuis, restaurant of een heel kantoor: ons team helpt graag en pakken van concept tot overdracht alles op.

Een goede kantoorinrichting maakt of breekt het succes van een bedrijf. Medewerkers voelen zich prettiger en krijgen meer gedaan in een inspirerende kantoorruimte. En vergeet de klanten niet die over de vloer komen. Voor hen is jouw pand een 3D-visitekaartje.

Tot snel!

Download onze flyer

Werkwijze, tarieven en resultaten

Wij helpen je graag met de verkoop- of verhuurstyling van je woning. Lees in de brochure over onze werkwijze, tarieven en resultaten. 

Schermafbeelding 2022-10-26 om 15.34.02.png

Download onze brochure

-

-

.

.

-

-

-

-

.

.

.

.

Stel uw vraag